Látogató azonosítás - irányelv

Közösségi honlapoknál általában az egyik meghatározó jellemző, hogy a látogatók azonosítják magukat. Egyedi kulcsuk van, ami szabadon választott becenév és egy jelszó. A becenév megjelenik a honlapon mindenütt, ahol az illető beszélget, megjegyzést fűz a tartalmakhoz. A névhasználat révén válik igazán közösségi fórummá az internet.


A VVSz honlap olyan találkozóhely, mint vizes világunk létesítményei, az edző- és versenypálya, ahol mindenki becsületes nevéről és esetleg becenevéről ismerszik meg. A honlapra minden látogató ennek megfelelően saját nevével regisztrál és a regisztrált közösség számára ez a név jelenik meg.

Kérünk, hogy regisztrációnál saját neved add meg pontosan és egy olyan drótposta címet, amit rendszeresen használsz. A honlapmotor vagy a közösség küldhet oda üzenetet. A Te érdeked, hogy a küldemény el is jusson, ne csak a postafiókba, de a szemeid elé is!

Követendő névkonvenció

Vizes közösségünkben léteznek névismétlődések: szülő és gyermek hallgat ugyanarra a névre, népszerű családnevek tulajdonosai oszthatják meg ugyanazt a keresztnevet. Esetleges névütközés elkerülése céljából -ha szükségesnek érzed- add meg kiegészítésként  becenevedet vagy születési éved zárójelben!  Egy feltételezett sporttárs, az 1976-ban született Kovács Kenéz, akit a flottában Fülesnek becéznek, az alábbi módokon regisztrálhat például:

Kovács Kenéz kovifules@gmail.com
Kovács Kenéz (Füles) kovifules@gmail.com
Kovács Kenéz (76) kovifules@gmail.com

A honlapon minden regisztrált felhasználó egyedi névvel kell rendelkezzen. A regisztráció elvégzése ezeket figyelembe véve történik meg.

Regisztrációhoz: kattints ->ide!