Látogató azonosítás - irányelv

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vvszsprt/public_html/sites/default/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_field_user::init() should be compatible with views_handler_field::init(&$view, $options) in /home/vvszsprt/public_html/sites/default/modules/views/modules/user/views_handler_field_user.inc on line 47.
  • strict warning: Declaration of views_handler_field_node_new_comments::pre_render() should be compatible with views_handler_field::pre_render($values) in /home/vvszsprt/public_html/sites/default/modules/views/modules/comment/views_handler_field_node_new_comments.inc on line 100.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /home/vvszsprt/public_html/sites/default/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 744.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vvszsprt/public_html/sites/default/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/vvszsprt/public_html/sites/default/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home/vvszsprt/public_html/sites/default/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 159.

Közösségi honlapoknál általában az egyik meghatározó jellemző, hogy a látogatók azonosítják magukat. Egyedi kulcsuk van, ami szabadon választott becenév és egy jelszó. A becenév megjelenik a honlapon mindenütt, ahol az illető beszélget, megjegyzést fűz a tartalmakhoz. A névhasználat révén válik igazán közösségi fórummá az internet.


A VVSz honlap olyan találkozóhely, mint vizes világunk létesítményei, az edző- és versenypálya, ahol mindenki becsületes nevéről és esetleg becenevéről ismerszik meg. A honlapra minden látogató ennek megfelelően saját nevével regisztrál és a regisztrált közösség számára ez a név jelenik meg.

Kérünk, hogy regisztrációnál saját neved add meg pontosan és egy olyan drótposta címet, amit rendszeresen használsz. A honlapmotor vagy a közösség küldhet oda üzenetet. A Te érdeked, hogy a küldemény el is jusson, ne csak a postafiókba, de a szemeid elé is!

Követendő névkonvenció

Vizes közösségünkben léteznek névismétlődések: szülő és gyermek hallgat ugyanarra a névre, népszerű családnevek tulajdonosai oszthatják meg ugyanazt a keresztnevet. Esetleges névütközés elkerülése céljából -ha szükségesnek érzed- add meg kiegészítésként  becenevedet vagy születési éved zárójelben!  Egy feltételezett sporttárs, az 1976-ban született Kovács Kenéz, akit a flottában Fülesnek becéznek, az alábbi módokon regisztrálhat például:

Kovács Kenéz kovifules@gmail.com
Kovács Kenéz (Füles) kovifules@gmail.com
Kovács Kenéz (76) kovifules@gmail.com

A honlapon minden regisztrált felhasználó egyedi névvel kell rendelkezzen. A regisztráció elvégzése ezeket figyelembe véve történik meg.

Regisztrációhoz: kattints ->ide!