Váltás

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vvszsprt/public_html/sites/default/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_field_user::init() should be compatible with views_handler_field::init(&$view, $options) in /home/vvszsprt/public_html/sites/default/modules/views/modules/user/views_handler_field_user.inc on line 47.
  • strict warning: Declaration of views_handler_field_node_new_comments::pre_render() should be compatible with views_handler_field::pre_render($values) in /home/vvszsprt/public_html/sites/default/modules/views/modules/comment/views_handler_field_node_new_comments.inc on line 100.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /home/vvszsprt/public_html/sites/default/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 744.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vvszsprt/public_html/sites/default/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/vvszsprt/public_html/sites/default/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home/vvszsprt/public_html/sites/default/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 159.

2016. december

Kedves Sporttársak!

Ezt a webkaput 2011-ben, a Velencei-tavi Vízisport Szövetség 50 éves jubileuma alkalmából hoztuk létre.

Az volt a célunk vele, hogy legyen az interneten egy hivatkozható hely, ahol a Velencei-tó sportéletének emlékei összegyűjthetők, közzétehetők; ahol a sporttársak kapcsolódási pontokat találhatnak.

A honlap felépítése a jubileumi év múltával félbemaradt. Nekem -egyéb feladataim miatt- egyre kevesebb időm maradt, hogy a rövid idő alatt összegyűlt szép terjedelmű anyag közreadásával foglalkozzak. A Szövetség vezetése pedig nem tudott, vagy nem akart foglalkozni a honlappal.

Öt év eltelte után, mint a honlap tényleges gazdája lépésváltást jelzek a sportközösség felé. A honlap egy eredményt tud felmutatni: az összegyűjtött anyagok jelentős részének otthont ad. Ezt a küldetést a továbbiakban is megtartani tervezem. Azt, hogy a honlap a Szövetség működését támogassa, öt év teljes párbeszéd nélküliség után, fel kell adjam.

Ez a honlap a továbbiakban virtuális VVSz emlékhelyként funkcionál, a velencei-tavi vízisport 2011. előtti évtizedeiről összegyűlt emlékeket őrzi. Függetlenül a Velencei-tavi Vízisport Szövetség mindenkori tevékenységétől. A helyzet pontosítása és tisztánlátásotok érdekében volt szükséges ezt közzétennem.


A jelen értesítéssel egyidőben köszönetem fejezem ki mindazon sporttársaknak, akik az emlékvirágzást rokonszenvvel figyelték, támogatták, vagy az 50-éves jubileum idején beküldtek anyagokat. Az összegyűjtött emléktár az ő, a Ti tulajdonotok - kizárólagosan.

A honlap fenntartásáról tovább gondoskodom. A nyilvánosan megjelenő tartalmat szándékomban áll egyszerűsíteni. Az összegyűjtött anyagok a továbbiakban regisztrált felhasználók számára érhetők el.

Sporttörténetünk ápolásával és a honlap felhasználásával kapcsolatban bármilyen ötlet, javaslat, kérés van, nálam nyitott kapukra találtok.

Üdvözlettel,
Füzi Péter

Alba Regia S.C.
470 válogatott kerettag
1978